Ontdek
onze voordelen

voor maar

€108,90

per Masterclass
10% korting (€121,00)

Hoe cijfers tonen hoe gezond een onderneming is


De Jaarrekening ontcijferd

Kurt Kegels

Deze online masterclass richt zich tot iedereen die wil begrijpen wat cijfers ons vertellen over een onderneming. Kurt Kegels, docent ‘aandelenanalyse’ en ‘financieel management’ aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen en lesgever in de Beleggersacademie van de Vlaamse Federatie van Beleggers, maakt je wegwijs in de schat van informatie die we terugvinden in een jaarrekening van een beursgenoteerd bedrijf.

Je leert hoe je jaarrekeningen, winstvoorspellingen en beursratio’s analyseert om zo te kunnen inschatten hoe gezond een bedrijf nu echt is. Ideaal voor financiële professionals die hun kennis willen opfrissen en (startende) beleggers.


voor maar

€108,90

Directe toegang

10% korting (€121,00)

over Spaarvarkens.be

Spaarvarkens.be is opgestart in de lente van 2020 door initiatiefnemers Pascal Paepen, Jan Reyns en Stefan Willems. Het online forum deelt onafhankelijk kennis en ervaring om slim te consumeren en verstandig te sparen en te beleggen. Je vindt er honderden gratis artikels. Daarnaast is er een ruim aanbod aan degelijke, maar goedkope cursussen. De online beleggingsclub biedt een grondige opleiding aan met professionele ondersteuning om mensen samen beter te leren beleggen. De oprichters en andere professionele begeleiders hebben een ruime ervaring in persoonlijke financiën en in de communicatie hierover als analist, docent, journalist of ervaringsdeskundige.