Veel gestelde
vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Heb ik het boek ‘De Basis van de Balans’ nodig om deze Masterclass te volgen?

Bij het volgen van deze masterclass is het, omwille van de opdrachten, sterk aanbevolen om het boek ‘De Basis van de Balans’ bij de hand te hebben. Hebt u het boek nog niet in uw bezit, dan kan u dit samen met de masterclass aankopen aan een totale prijs van €89,50 (boek aan €29,50 ipv aan €35)

Kan ik subsidie krijgen voor deze masterclass?

Owl Press Aula is een geregistreerd dienstverlener van de 'kmo-portefeuille'.
Het registratienummer van Owl Press Aula is DV.0243439.
Meer info vind je op de website van et Agentschap Innoveren en Ondernemen www.vlaio.be

Hoeveel subsidie je kan krijgen is afhankelijk van de grootte van je onderneming:
een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30 % steun genieten via de kmo-portefeuille. Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 20 % steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal € 7.500 per jaar. Je kan steun aanvragen tot je persoonlijke maximum is bereikt of tot het budget van de portefeuille is uitgeput.
Heb je vragen over het aanvragen van jouw subsidie voor onze opleidingen dan helpen wij jou graag verder. Mailadres: info@owlpress.be


Welke thema’s behandelt een masterclass?

Welke thema’s behandeld worden in een masterclass staat telkens opgelijst op de masterclass-pagina onder “Alle lessen”.

Welke betaalmethodes gebruikt Leer het van de beste?

Voor de aankoop van een masterclass voorzien wij volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bancontact
  • Giropay
  • KBC/CBC Payment Button
  • Belfius Pay Button

Wat kost een masterclass?

Veel van deze cursussen zijn verbonden aan een boek, uitgegeven bij Owl Press. Vaak is het noodzakelijk om het boek in je bezit te hebben om te kunnen volgen. Mensen die het boek al hebben kunnen gewoon de masterclass aankopen. Voor een bedrag van €100 krijg je dan onbeperkt toegang tot de aangekochte masterclass, in totaal zo’n anderhalf à twee uur exclusief beeldmateriaal.

Mensen die het boek nog niet in hun bezit hebben, hebben de mogelijkheid om masterclass + boek aan te kopen. De prijs van het boek verschilt van masterclass tot masterclass, maar is steeds voordeliger dan de retailprijs. 

Wat kan je verwachten van een masterclass?

Tijdens elke masterclass duik je samen met een expert zijn kennisgebied in. Elke masterclass bestaat uit een tiental video’s waarin de ‘master’ je de kneepjes van zijn vak leert; praktische handelingen in detail getoond met close-ups, technieken stap voor stap uitgelegd alsof de expert bij jou in de kamer zit. Ideaal voor professionals en niet-professionals die nieuwe vaardigheden onder de knie willen krijgen of zich verder willen verdiepen in bepaalde materie.

Wat is Owl Press Aula?

‘Owl Press Aula’ is een digitale leeromgeving met masterclasses waar experts binnen een bepaald vakgebied hun kennis delen met jou: van onmisbare theorie en technieken tot handige insider tips and tricks.

Spijker je kennis bij en ontwikkel waardevolle skills, stap voor stap, samen met de allerbesten in hun vak.

Beginner of gevorderd? We garanderen een geweldige leerervaring voor elk niveau. Je krijgt meerdere uren aan beeldmateriaal van hoge kwaliteit dat je kan bekijken waar en wanneer je wilt. Waar wacht je nog op?

Op welke toestellen kan ik kijken?

Je kan de masterclasses op elk toestel bekijken, zo lang je maar een internetverbinding hebt. Je kan altijd en overal kijken op je smartphone, tablet of desktop. Daarnaast kunnen mensen met een AppleTV of Chromecast de video’s ook heel makkelijk casten naar het televisiescherm.

Moet ik een masterclass binnen een bepaalde tijdspanne voltooien?

Absoluut niet. Je leert helemaal op je eigen tempo; je kan ervoor kiezen de masterclass aan een stuk te bingen of een aflevering per keer te bekijken. Daarnaast herbekijk je zo vaak je wilt. Wanneer je een masterclass aangekocht hebt, blijft die ongelimiteerd voor jou beschikbaar.

Kan ik de video’s downloaden?

Nee. De video’s kunnen niet gedownload worden maar ze kunnen wel ongelimiteerd bekeken en herbekeken worden.

Is er een limiet op het aantal keer dat ik een masterclass kan bekijken?

Nee. Wanneer je een masterclass hebt aangekocht dan kan je die zo vaak herbekijken als je wilt. Deze blijft ongelimiteerd voor jou beschikbaar.

Ik zie geen masterclass die me interesseert

Het ‘Leer het van de beste’-platform wordt voortdurend aangevuld met nieuwe cursussen: voor elk wat wils! Heb je zelf een suggestie voor een masterclass, aarzel dan niet om ons te mailen naar info@leerhetvandebeste.be of stuur ons een berichtje via onze sociale media-kanalen.

Hoe lang duurt een masterclass?

Elke masterclass bestaat uit zo’n anderhalf à twee uur aan beeldmateriaal, opgesplitst in een tiental afleveringen die je apart, door elkaar en zo vaak je wilt kan bekijken en herbekijken.

Hoe lang duurt een aflevering?

De duur van de afleveringen varieert sterk en wordt bepaald door de inhoud ervan. Bij elke aflevering hoort een samenvatting van wat je erin zal leren en in hoeveel tijd. Omdat je de masterclass niet chronologisch hoeft te bekijken, kan je dus zelf heel eenvoudig beslissen hoe lang je wenst te kijken en met welke aflevering(en) je op dat moment aan de slag wilt gaan.

Hoe lang blijft de masterclass die ik aangekocht heb beschikbaar?

Zodra je een masterclass hebt aangekocht blijft deze ongelimiteerd voor jou beschikbaar.

De masterclass die ik heb aangekocht heeft een besloten Facebookgroep; hoe krijg ik toegang?

Wanneer de masterclass die je hebt aangekocht een besloten Facebookgroep heeft dan zal je van ons automatisch een mailtje krijgen met de link daar naartoe. Surf naar dat adres, vraag toestemming om lid te worden en wij laten je toe.