Al onze masterclasses

Bavo Van Landeghem

Wervelend schrijven

Bavo Van Landeghem – oprichter en zaakvoerder van Scriptorij en docent Copywriting aan de Artveldehogeschool – combineert the sky van een opleiding communicatiewetenschappen met the limits van een taalkundige. Als taalstrateeg helpt hij organisaties op zoek te gaan naar hun eigen taal-dna en verbal branding om via de juiste woorden hun publiek in beweging te brengen. Al meer dan 2500 personen volgden zijn training Werve(le)nd Schrijven. Hij is een gepassioneerd trainer en spreker op seminaries, workshops of events. Als gastdocent, ten slotte, is hij daarnaast ook verbonden aan Vives, HOGENT, UGent, UA, VUB en KUL.

Annick De Laender

Creatief ondernemen

Annick De Laender studeerde Handelswetenschappen aan de Lessius Hogeschool en Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool. Overdag bereidt ze studenten van de opleiding Grafische en Digitale Media van de Arteveldehogeschool voor op hun professionele leven in de creatieve, grafische, media- en communicatiesector. Ondernemerschap en creativiteit lopen als een rode draad door haar carrière en de voeling met de praktijk behoudt ze door haar passie voor creatief ondernemen toe te passen in haar bedrijf Malabi, waar ze lederwaren ontwerpt en maakt in haar eigen thuisatelier.

Kurt Kegels

De Jaarrekening ontcijferd

Kurt Kegels doceert Aandelenanalyse en Financieel Management aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij is ook lesgever in de Beleggersacademie van de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB). Hij startte zijn carrière in de marktenzaal van KBC, onder meer als equity analist. In deze online masterclass leert hij jou de jaarrekening ontcijferen

Owl Press Aula

Coming soon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Nog geen items gevonden