Al onze masterclasses

Annick De Laender

Creatief ondernemen

Annick De Laender studeerde Handelswetenschappen aan de Lessius Hogeschool en Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool. Overdag bereidt ze studenten van de opleiding Grafische en Digitale Media van de Arteveldehogeschool voor op hun professionele leven in de creatieve, grafische, media- en communicatiesector. Ondernemerschap en creativiteit lopen als een rode draad door haar carrière en de voeling met de praktijk behoudt ze door haar passie voor creatief ondernemen toe te passen in haar bedrijf Malabi, waar ze lederwaren ontwerpt en maakt in haar eigen thuisatelier.

Kurt Kegels

De Jaarrekening ontcijferd

Kurt Kegels doceert Aandelenanalyse en Financieel Management aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij is ook lesgever in de Beleggersacademie van de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB). Hij startte zijn carrière in de marktenzaal van KBC, onder meer als equity analist. In deze online masterclass leert hij jou de jaarrekening ontcijferen

Owl Press Aula

Coming soon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.