Ontdek
ons combi pakket

voor maar

€181,5

Lidmaatschap VFB en Masterclass
€10 korting (€191,50)

Masterclass met Kurt Kegels

+

1 jaar lidmaatschap VFB


De Jaarrekening ontcijferd

Kurt Kegels

Deze online masterclass richt zich tot iedereen die wil begrijpen wat cijfers ons vertellen over een onderneming. Kurt Kegels, docent ‘aandelenanalyse’ en ‘financieel management’ aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen en lesgever in de Beleggersacademie van de Vlaamse Federatie van Beleggers, maakt je wegwijs in de schat van informatie die we terugvinden in een jaarrekening van een beursgenoteerd bedrijf.

Je leert hoe je jaarrekeningen, winstvoorspellingen en beursratio’s analyseert om zo te kunnen inschatten hoe gezond een bedrijf nu echt is. Ideaal voor financiële professionals die hun kennis willen opfrissen en (startende) beleggers.


€181,5

Masterclass & lidmaatschap VFB

€10 korting (€191,50)

VFB: Al 40 jaar uw volledig onafhankelijke en betrouwbare partner

De Vlaamse Federatie van Beleggers vzw is een non-profit organisatie met als doelstelling individuele beleggers en beleggingsclubs op een onafhankelijke manier te informeren en te vormen met betrekking tot het beheer van financiële activa. De communicatie, informatie en vorming focust voornamelijk op aandelen.

Om dit doel te bereiken bieden zij hun leden een dienstenpakket aan.

Kijk alvast eens rond op www.vfb.be en ontdek de interessante congressen en opleidingen. U kunt ook informatie terugvinden met betrekking tot analistenrapporten, links naar de gegevens van hun bedrijfspartners. Regionale activiteiten worden georganiseerd door hun Trefpunten waar beleggers kunnen samenkomen, ideeën uitwisselen en een schat aan beleggersinformatie terugvinden.

In 2008 werd de VFB-Beleggersacademie opgestart. Beleggers kunnen door het volgen van diverse modules zich scholen van beginnend belegger tot ervaren

€181,5

Masterclass & lidmaatschap VFB

€10 korting (€191,50)

Hoe doet VFB dat?

10 maal per jaar het magazine Gids voor de Beste Belegger

Volledig vernieuwde website met analistenrapporten en aandelenstudies

Persberichten van beursgenoteerde bedrijven op maat

Wekelijkse E-flash

VFB-Beleggersacademie

Online webinars

Beleggingscongres VFB Happening

Regionale Trefpunten

Wij verdedigen uw belangen als belegger in dossiers als de effectentaks …